30 December 2009

2010 is coming!!

Posted by MummyDida at 3:47 PM 3 comments
Salam..
alahai cian blog aku ni..dah lama tak dijengah tuanbadan..dah la byk draf postyang tak terpost..sat-sat lagi lah ye..fuhh..baru settle wat SKT..baru ringan sikit..ni kalau tak settle..dok pikir2..boleh lah fokus kat 6S kat department plak..
ni,tahun 2010 ni nak hampir sampai..kejappppppppp je lagi..pejam celik..pejam celik kita nak 'say' Selamat Tinggal pada 2009..2009 ni banyak memberi kenangan indah mahupun yang pahit..semua org ada kenangan tersendiri..iye tak? sofar ada gak lah wish list 2009 yang tak dapat dikecapi,contohnya..nak kereta sendiri,nak masuk umah sendiri..tak dapat lagi..ermm..entahlah.insyallah 2010 kot..doa2 kan lah yeh..

kat sini aku list kan ''WISHLIST 2010"..mana tahu Mr.Hubby singgah jap kat blog bini tersayang dia..hihihih..iye kan lah syg..PLZZZZZ..heheheh

1) Nak jadi isteri terbaik dari sekarang (skrg mmg baik tau..)

2) Mummy yang terbaik untuk anak2 dara ku..dan anak2 yang bakal datang..

3) Nak jadi anak yang soleh..(teringat kata penceramah kursus induksi lalu)

4) Nak jadi lebih rajin..dari segala benda..sembahyang, dalam kerja..rumah tangga..semua perkara lah)

5) Nak beli kete sendiri..second hand pun aku redha..

6) Nak new HP.. (O2 syg dah wat perangai..asik nak kena format je)

7) Nak masuk umah sendiri..tak best lah menyewa..kalau umah sendiri..pueh hati aku nak drill sana..conteng sana sini..

8) Nak Beg Guess (ada aku nampak sorang perempuan pakai..cantik sgt..)
kalau tak dapat sgt..aku nak LV..(dapat yang gred cap ayam pun..aku terima)

9) Just the 4 of us trip ( nak gi holiday!!!)

10) Nak kurus..nak kurus..nak kurus...

erm..dah lah..byk plak wish list aku..aku doakan agar semuanya tercapai..amin...amin..kekawan..tolong aminkan sekali ekk..
Buat kekawan semua..'Selamat Menyambut Tahun Baru 2010..semoga tahun baru ini..akan mendatangkan lebih banyak kegembiraan..amin..amin..
 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez