11 May 2010

alya-bijaknya dia

Posted by MummyDida at 1:06 PM 4 comments

disuatu pagi yang hening.ini dialog diantara seorang mummy & anak perempuannya...

"syg..kita tak boleh touch dog tau..sebab dog kotor..kita boleh touch cat..sebab cat kawan kita..

ok mummy,alya pun taknak pegang dog..sebab dog kotor..

dog kotor sebab dia tak pakai selipar..alya nak kawan dgn cat jer..





(alahai anakku..macam lah cat pakai selipar..hahahahah..)

09 May 2010

~ Happy Mommys Day ~

Posted by MummyDida at 12:21 PM 0 comments
Salam..mummy nak wish semua mommy2 = Happy Mother's Day!!!

Ucapan khas ini juga untuk My 'MAK & MIL..ur are the super mommy!!

sempena hari ibu ini...mummy nak post gambo masa first time jadi ibu...first time mummy masa melahirkan esya..

* sesungguhnya menjadi mummy kepada anak-anak ku adalah pengalaman yang terindah dalam hidupku..Ya Allah..bimbinglah aku untuk mengajar dan menjadi ibu yang terbaik untuk anak-anak ku..amin...



(abaikan muka mummy yang serabai tu ye..maklumlah..baru mengeluarkan tenaga melahirkan..tak sempat solek..*wink* )
 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez