22 October 2008

Raya 2008

Posted by MummyDida at 4:16 PM 1 comments

12 September 2008

Kawan

Posted by MummyDida at 10:26 AM 1 comments










kawan???

apa itu kawan???

::kawan tu bkn mcm main FUTSAL...
mula-mula kejar..dah dapat sepak...


::kawan tu bkn mcm main SKATE..
mula-mula gosok..lepas tu pijak...

::kawan tu bkn mcm main RAGBI...
mula-mula tangkap.. dah dapat tendang...

::kawan tu bknnya mcm PAMPERS...
dah pakai...buang...


::kawan tu bknnya mcm BARANG KEMAS...
waktu baru beli pakai...dah sengkek gadai..


::kawan tu bkn mcm PELANGI...
hari cerah takde..hujan gerimis baru muncul...


::kawan tu bkn mcm KERETA...
Rosak sikit..jual.. ambik kereta baru..


::kawan tu bkn mcm CHIPSMORE..
Kejap ade kejap takde..


::kawan tu bkn mcm BANK...
Bila dah takde duit, pegi kat sana ambik......


kawan tu mcm ape ye????

kawan tu mcm AWAK LA. .



kawan tu penting.seorang kawan takkan tinggalkan kawan itu,tak kanbiarkan kawan dia menangis, sedih,berduka, gembira dan sebagainya sorang2.

kawan yg sejati adalah seorang kawan yang dapat diajak duduk dan berbincang tentang pelbagai perkara.yang penting, seorang kawan akan sentiasa menghadiahkan senyumankepada kawan-kawannya...


11 September 2008

.: pics of my beloved lil princess :.

Posted by MummyDida at 4:46 PM 0 comments
Diantara gambar my lil princes.. :)






Alya bertelekung


Sukanya dierr...



Alahai...rindunya ngan anak mummy

10 September 2008

PhotoShot With Auntie Zubye

Posted by MummyDida at 9:13 AM 1 comments




Photoshot ni adalah Photoshot kali ke-3 dida dengan kak zubye. kali ini bertempat di Orchid Park.Syukur alya tak wat perangai sangat.ada kala tu dia merengek gak sebab dia geli kalau kaki dia jejak ke rumput.
sebenarnya dida ambil pakej dokumentari Photoshot dengan kak zubye dari dida preggy sampai lah alya dah umur setahun ni.lepas raya nanti ada lagi 1 kali Photoshot alya. nanti dida kan uploadkan pic dari dida preggy,alya umur 2 weeks and alya umur 11 bulan.
so tunggu dengan sabar
da....

07 September 2008

.::: :1st Birthday Bash Nur Alya Quzandrea:::.

Posted by MummyDida at 9:30 AM 0 comments



Tarikh :06/09/2008
Masa : 06.30 Petang
Venue : Restoran Puteri. Sg.Penchala.TTDI, Kuala Lumpur

Disini disertakan serba sedikit gambar masa party birthday alya yang pertama.gambar akan menyusul ye.fotographer profosional tak bagi lagi.

04 September 2008

"Happy 1st Birthday Nur Alya Quzandrea"

Posted by MummyDida at 2:59 PM 0 comments


Syukur,

Alya telah menyambut umurnya yang setahun pada 3 sept 2008.

semoga alya menjadi anak yang berguna,anak yang solehah,anak yang berjaya dan anak yang baik syg.

mummy dan daddy doakan agar alya panjang umur dan dimurahkan rezeki..amin..


02 August 2008

~ Salam Ramadhan ~

Posted by MummyDida at 3:00 AM 0 comments

Assalamualaikum w.b.t


disini,kami sekeluarga mengucapkan kepada muslimin dan muslimat

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak.


Ikhlas daripada:


Shah, Dida & Nur Alya Quzandrea



27 April 2008

Holiday @ PD

Posted by MummyDida at 2:00 AM 1 comments
Salam..
Kali ni kami sekeluarga pegi bercuti di Port Dickson.stay kat tiara beach resort.
antara yang join,abg raziq,kak sarah n danish dan jijul,kak musz n darin.
kitaorg janji jumpa semua kat pd dalam tengahari tapi derang lewat sikit.apa lagi dida,shah ngan alya melaram lah posing tangkap gambar kat lobi n apartment.kat lobi ada plak clown.dapat lah tangkap gambar clown n dapat ballon.
lepas derang sampai kitaorg makan2 sadwich n borak2 dulu.relax kan badan.lepas tu baru plan ke eagle reach.cadang nak naik kuda.heheheheh
dapat lah kami kaum ibu dan anak naik poney jalan sekeliling resort tu....best
petang nya xtvt mandi swimming pool.alya dapat pelampung drpd danish.tq abg danish.
malamnya we all makan kat kedai seafood.danish n darin tido,alya je tak tido.so biasalah..tak menang tangan lah dida n shah.
blk tu sempat lah singgah beli durian,makan kat apartment.perghh.bau satu umah..
org lelaki tido cepat,kitaorg yang kaum ibu ni..borak smpi ke pagi.sesi luahan perasaan n kongsi masalah/..seronok sgt...
esok pagi lepas sarapan,kitaorg mandi lagi kt pool...maklumlah..tengahari nak kena check out
lepas check put kitarg ke teluk kemang..tangkap gambar n makan tengahari..
lepas tu blk..
oh ya..sempat singgah kat mana tah..beli dragon food..kitaorg blk ikut jalan dalam..
sempat lagi makan durian..n kak sarah sempat lgi pas kad kawin mimi,adik dia..
lepas tu..blk daaa...
psttt..byk plak "lepas tu"..heheh..k la,enjoy ya tgk gambar

alya tgh tgk clown wat ballon flower


ruang tamu apartment

bilik

dapur


alya gaya modeling


gambar 1 family ngan poney



kaum ibu n anak-anak




alya sedap tido,sebab kat sini berangin n nyaman
yang penting mummy n daddy nya posing..


budak baru bgn tido :p






seronoknya..alya dapat pelambung "free"





alya beraksi..sementara tunggu makanan







kat teluk kemang,alya dapat topi baru..



 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez