02 July 2013

Hari ICT KPKT 2013~ 2 Julai 2013

Posted by MummyDida at 1:21 PM 1 comments
Salam.Morning dan salam sejahtera.Saya bersiaran dari lobi Dewan Kristal KPKT sempena hari ICT KPKT 2013. Saya adalah peserta kursus  + jemputan khas ahli PUSPANITA + Koir KPKT.

disini saya lampirkan sedikit gambar untuk tontonan semua.. :)


1. Speech pertama daripada Mr.Drew Williams ( CON.Zebra.com).Tajuk yang dikongsikan bersama adalah social networking.sangat menarik perhatian..:)


 2. Speech kedua daripada SKMM

 3. Speech terakhir daripada TRI-IT mengenai apps android.info yang sangat berguna kepada para pengguna smartphone.TQ En Hidzuan.





itu jelah yang saya ingin kongsikan bersama. walaupun hanya sehari mendengar talk, cukup memberi ilmu kpd saya!







14 July 2012

Holiday -Kota Kinabalu

Posted by MummyDida at 10:52 PM 1 comments
Ambil sedikit waktu utk merehatkan minda & badan.

11 July 2012

I'm back!

Posted by MummyDida at 12:55 PM 1 comments
Hi. Kali ni nk focus on my blog..cian blog sy! So stay tuned! :) p/s nah sy bg 1 pic mengubat rindu. Pic diambil di institut latihan Kpkt.

20 January 2011

Thaipusam Day

Posted by MummyDida at 3:44 PM 1 comments
hari ini ari cuti..mak takde benda ni story mory..

so,selamat bercuti :)

Year 2011

Posted by MummyDida at 3:35 PM 0 comments
Assalammualaikum..


wahai kawan sekalian setelah hampir 3 minggu masuk bulan jan,br tuan punya badan nak update entry..apa daaa...what 'up wat 'up..dida in the house..ye sy masih bernafas lagi..hehehe..

oklah,sy janji lepas ni sy cuba gigihkan diri untuk sentiasa update.promise..insyallah.huhuhu..

so permulaan entry..ni mak up 1 keping gambar..:)





ini adalah hadiah new year dr suami buat isterinya..so next entry..mak upkan cite pasal benda alah ni k?


daaaaa

11 May 2010

alya-bijaknya dia

Posted by MummyDida at 1:06 PM 4 comments

disuatu pagi yang hening.ini dialog diantara seorang mummy & anak perempuannya...

"syg..kita tak boleh touch dog tau..sebab dog kotor..kita boleh touch cat..sebab cat kawan kita..

ok mummy,alya pun taknak pegang dog..sebab dog kotor..

dog kotor sebab dia tak pakai selipar..alya nak kawan dgn cat jer..





(alahai anakku..macam lah cat pakai selipar..hahahahah..)

09 May 2010

~ Happy Mommys Day ~

Posted by MummyDida at 12:21 PM 0 comments
Salam..mummy nak wish semua mommy2 = Happy Mother's Day!!!

Ucapan khas ini juga untuk My 'MAK & MIL..ur are the super mommy!!

sempena hari ibu ini...mummy nak post gambo masa first time jadi ibu...first time mummy masa melahirkan esya..

* sesungguhnya menjadi mummy kepada anak-anak ku adalah pengalaman yang terindah dalam hidupku..Ya Allah..bimbinglah aku untuk mengajar dan menjadi ibu yang terbaik untuk anak-anak ku..amin...



(abaikan muka mummy yang serabai tu ye..maklumlah..baru mengeluarkan tenaga melahirkan..tak sempat solek..*wink* )
 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez