27 April 2008

Holiday @ PD

Posted by MummyDida at 2:00 AM
Salam..
Kali ni kami sekeluarga pegi bercuti di Port Dickson.stay kat tiara beach resort.
antara yang join,abg raziq,kak sarah n danish dan jijul,kak musz n darin.
kitaorg janji jumpa semua kat pd dalam tengahari tapi derang lewat sikit.apa lagi dida,shah ngan alya melaram lah posing tangkap gambar kat lobi n apartment.kat lobi ada plak clown.dapat lah tangkap gambar clown n dapat ballon.
lepas derang sampai kitaorg makan2 sadwich n borak2 dulu.relax kan badan.lepas tu baru plan ke eagle reach.cadang nak naik kuda.heheheheh
dapat lah kami kaum ibu dan anak naik poney jalan sekeliling resort tu....best
petang nya xtvt mandi swimming pool.alya dapat pelampung drpd danish.tq abg danish.
malamnya we all makan kat kedai seafood.danish n darin tido,alya je tak tido.so biasalah..tak menang tangan lah dida n shah.
blk tu sempat lah singgah beli durian,makan kat apartment.perghh.bau satu umah..
org lelaki tido cepat,kitaorg yang kaum ibu ni..borak smpi ke pagi.sesi luahan perasaan n kongsi masalah/..seronok sgt...
esok pagi lepas sarapan,kitaorg mandi lagi kt pool...maklumlah..tengahari nak kena check out
lepas check put kitarg ke teluk kemang..tangkap gambar n makan tengahari..
lepas tu blk..
oh ya..sempat singgah kat mana tah..beli dragon food..kitaorg blk ikut jalan dalam..
sempat lagi makan durian..n kak sarah sempat lgi pas kad kawin mimi,adik dia..
lepas tu..blk daaa...
psttt..byk plak "lepas tu"..heheh..k la,enjoy ya tgk gambar

alya tgh tgk clown wat ballon flower


ruang tamu apartment

bilik

dapur


alya gaya modeling


gambar 1 family ngan poney



kaum ibu n anak-anak




alya sedap tido,sebab kat sini berangin n nyaman
yang penting mummy n daddy nya posing..


budak baru bgn tido :p






seronoknya..alya dapat pelambung "free"





alya beraksi..sementara tunggu makanan







kat teluk kemang,alya dapat topi baru..



1 comments:

@kutopsecret on June 18, 2013 at 8:10 AM said...

kecik lagi alya time ni

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez