06 February 2010

Tournement Volleyball @ Kompleks Sukan Bangsar

Posted by MummyDida at 2:27 AM
salam....

hello..jumpa lagi..
ari ni nak publish 2 3 keping gambo masa game volleyball pagi tadi..
game ini dianjurkan bah.BSDKI..sebab turn derang jadi host perhimpunan bulan feb ni..
game ini diadakan di Kompleks Sukan Bangsar ..mummy mewakili bah perundangan join dgn BTP..lawan ngan bah.cleansing+kewangan.sepatutnya wa msk sekali..tapi tak dapat join..dia ada hal..
game ni stail kalah mati daaaa...tapi kalah tipis je..bak kat bedot and syamil.."takpe kak dida..kita main just for fun.."
oh ya..derang ada jual gak makan..spt nuget,hotdog..air kotak..air tin..duit kutipan jualan for charity Rumah Titian Kasih..lepas ni ada aktiviti..gotong royong @ Rumah Titian Kasih.(nantikan entry akan dtg!!)

gambar takde sgt sebab dah nak abis baru teringat kat kamera..huuuhuhuh..nantilah tambah pic..copy kat urusetia heh..
tgk yang ni dulu


bergambar tak hengat!!!


alya bergambar dalam kepanasan..

team final bertarung..


oklah..penyertaaan tu yang penting..lgpun dah lama tak main..serve pun main campak..inikan nak spike...huhuhu..(ckp macam terer naaaa...)

daaa...tata

0 comments:

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez