04 January 2010

A New Me

Posted by MummyDida at 2:54 PM
Salam..
hari ini adalah post aku yang pertama dalam tahun 2010..so..sempena tahun baru ni,aku ubah lah semua jadi baru..sampaii layout kat blog aku ni pun aku tukar..cantik tak? RED IS LOVE


so..sempena 1st entry..aku buh gamba aku with my CINTA..sekeping sudah..bagi memulakan hari dalam tahun 2010..

5 comments:

** atie + farid + aisyah ** on January 5, 2010 at 8:57 AM said...

wahhhhhhh...bestnye tgk dida ber-4.... :)

hepy new year to dida & family...

yatie81 on January 7, 2010 at 11:09 AM said...

happy new year to dida n family...

mummydida on January 7, 2010 at 12:54 PM said...

tq atie..n kak yatie.happy new year tooo

iswatie "colours of life" on January 10, 2010 at 10:31 PM said...

salam dida..lama x dgr citer coz almaklumlah dah x sempat nak active kat pcm..tgk2 terjumpa blog dida....dah 2 org anak dara dah..tahniah...

mummydida on January 11, 2010 at 8:59 AM said...

salam..hi watie..awk pe kabar?
dida pun tak aktif sgt pcm...hah ah..dah 2 anak dara dah..hehhe?watie pun 2 org anak kan?

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez