22 January 2010

: Pemeriksaan Kesihatan Bersama IJN :

Posted by MummyDida at 3:03 PM
Salam..hi.
Hari ni nak cite pasal pemeriksaan kesihatan oleh Institut Jantung Negara (IJN). Opis kami org wat Bulan Mesra Perkhidmatan..so wat lah aktiviti check up untuk staf..free jer..dari BMI ke high blood pressure..kolestrol and blod sugar.

mmg lah dah tiap dept diaturkan masa untuk tiap dept..tapi masih kelam kabut..urusetia entah memana..org IJN tu pun kelam kabut..bengang gak lah menunggu lama..nasib baik takde infek kat result..huhuh..mummy punya result semua ok..yang tak OK.biasaklah my BMI..huhuhuh..tak suka..tak suka..nak wat camne..tapi yang penting mummy sihat tau..alhamdullilah..just kena turunkan berat badan yang berlebihan ni..hahah..

oh..lepas wat check up semua..dgr plak ceramah daripada IJN..juga dari pakar pemakanan IJN..
dan penerangan nya amat berguna...TQ IJN..

aduyai...macam mana lah nak dapat badan ideal ni..??


daaaaaaa

2 comments:

Wa on January 22, 2010 at 4:10 PM said...

saje la tu tutup kat tang berat badan tu...kuikuikui

mummydida on January 22, 2010 at 4:14 PM said...

huahua..tutup lah wa..maluuu...hhihhi

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez