20 January 2010

Wedding Auntie Dhenuka

Posted by MummyDida at 9:18 AM
hola...
ari ni nak post cite pasal wedding dhenu pada hari ahad (17 jan 2010)..dhenu adalah kawan mummy satu opis..dhenu ni kat bahagian kewangan sebagai penolong akauntan..ceremony majlis wedding dia ni stat dm kul 9 pagi macam tu..tp mummy dtg kul 10 lebih ok..mummy tak bawak esya..sebab esya masih sleep..tinggal ngan omanya..lagi pun sebab ada ceremoy tu..mesti esya tak selesa...bising kan..ermm..by the time mummy sampai kat dewan komuniti lembah pantai,mampley( pengantin lelaki) baru nak pasang thali & keliling api..kira ngam2 timing lah..kan?

makannya dhenu dah mention..halal food..tapi biasalah kalau makan sekali harung..Q panjang sgt..i beratur kat buffet vageterian..agak2 dah kurang org..baru beratur kat buffet biasa tu..biasa je foodnya..vegeterian lagi SEDAP!!!

so enjoy the pix..

pix pra wedding (kat entrance)

with Nithi..X-PPSPPA

meja pengantin


pelamin @ dais

"Q" untuk bergambar pengantin..mummy & Azwa..juga my little doter

Congrats Dhenuka & Nada!!!


Lovebirds & Cheeky Girl :p


(alya shout)

Happy honeymoon auntie DHENU & uncle NADA!!! dont'be notty tau



till then..dadadada

1 comments:

Nana on January 20, 2010 at 11:55 AM said...

xpenah attend wedding membe yg kaum lain hehe cam bez je kan

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez