22 November 2009

Anakku Ceria Give-away Contest

Posted by MummyDida at 10:06 AM
Sticky mode sampai 22 November 2009...
Sila skrol ke bwh untuk entri terbaru...





Salam..

Cara nak join contest senang jer... tapi hadiahnya... lumayan gitu.. teruja ngan hadiahnya..
Pada saper2 yg blom join lagi tu, jom ler meriahkan contest ni. :) Tapi ada syarat tau,

Syarat-syaratnya...

1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/
3. Put entry contest in your blog (sticky entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.

Syarat-syarat:
1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad


Nak tau hadiahnyer? Hadiahnya berupa :

* set memasak vantage 3.0L

















Dan Pic anakku yang aku pilih untuk contest ini adalah...jeng-jeng..


3 comments:

Nana on November 18, 2009 at 4:11 PM said...

hye dida

wah dah ada blog ek..hehe

Dayu on November 19, 2009 at 4:11 PM said...

tak sabar anka ada baby
pastu ank amik gambar dia byk2
pastu masuk contest byk2
*kalau dpt anak muka comel lah, org tgk rasa nak gigit

mummydida on November 20, 2009 at 10:39 AM said...

to nana..budak belajar..kalau salah..tolong ajrkan..heheh

to dayu..congrats..baby mesti comel cam mummynya..heheheh

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez