07 November 2009

Family Day KPKT

Posted by MummyDida at 10:55 AM
salam..
hi kali ni nak bgtau post pasal family day kat hutan nan hijau-frim.tempat sek ren aku kat sini tau..cewah..promote..heheheh
family day ni anjuran kpkt,tapi sebab ppsppa bwh kpkt,kami pun di invite.tapi bukan semua anggota pun yang gi.ada yang selected je.cite pada masa kejadiaan,sebenarnya kul 7 pagi dah kena ada kat sana.aku ni bajet leh dtg cepat lah,maklumlah umah mak aku kat kepong.ermm tapi lambt gak.kul 7.30 sampai sana,dah lah aku pegang no bertuah kak ros n azwa.tapi sempat lah masuk kat dalam kotak tu.aku tak bwk esya..sebab tahu lmbt abis..takut panas lagi..
tinggal kat umah mak.nasib baik umah mak aku area situ je..
acara pertama senamrobik daripada pasukan polis.boleh tahan lah,ada lagu hindi,dangdut..poco2 pun ada.datuk menteri,datuk2 n datin2 semua goyang sama.heheheh.
lepas tu ada game antara kump.setiap kump ada campuran.ada yang dari jabatan,bahagian lain.
nak bagtau ni,acara rebut gula-gula budak bawah 6 tahun alya dapat tempat ke-4.bangga gak lah.heheheh
kitaorag semua main game semua.tapi ada yang menang,ada yang dpt no tercorot.
kitaorg ada bwk maskot lagi.mr bee and mrs bee.comel..
so enjoy the pic..

masa senamrobik..aku kat belakang tu..nampak?

me with alya

masa game rebut gula2 bawah 6 tahun..

nampak ai yang baju oren tu?

gambar kump pink

0 comments:

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez