17 November 2009

Contest-Aksi Si Comel

Posted by MummyDida at 2:22 PM






Nur Alya Quzandrea Binti Shahrinaz
03 Sept 2007
2 tahun 3 bulan
Aksi seorang pemandu F1 Professional

(aksi alya ni dida rakamkan baru-baru ni masa dia first time berani naik kete ni.kat Giant Kota damansara..selalu dia takut nak naik benda alah ni..sekarang,pantang nampak..mesti tunjuk..n nak naik..mummydida and daddy lah..buka purse..byr je...takpe..demi anak..kan?)

hi my fren..kali ni nak masuk contest aksi si comel plak..mummydida ni asik masuk contest..menang nya tak lagi..heheh
harapnya kali ni menang lah ekk
kepada kekwn kat luar tu,meh lah join reramai contest ni..
untuk lihat syarat2 nak masuk contest ni..
sila klik disini..

kepada para penaja iaitu ComelLote dan Muslimah Online Shop
Mummydida cadangkan agar dapat membuat hari baby dan kanak2/pelanggan bertuah ker..mesti gempak..customer mesti byk..sebab nak dapat hadiah misteri..heheheh
dan lagi satu,ada kan diskaun jika beli dari 2 item ke 3 item ker..perghh..mummydida memang pantang dgr diskaun..:)
dan lagi satu..lepas beli item org baju..suruh customer tu tangkap gambar..n jika gambar cantik dan best leh dapat hadiah..sekali jadikan pelanggan yang menang tu sebagai model kedai anda..:)



anyway..gudjob pada tuanrumah dan para penaja..don't forget..
PICK ME..PICK ME



1 comments:

Wan Anie on November 20, 2009 at 11:02 PM said...

ok... good luck!

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez