11 November 2009

gelagat my little doter

Posted by MummyDida at 7:00 AM
hi..
kali ni nak bagtau perkembangan my little doter

alya
: dah pandai count 1,2 and 3.
(one,to,thee,poh,pai,six,sepen,at,nine,tennnn) -bahasa alya.
:pandai ckp abc je.yang lain dia malas nak sebut.
:skrg makin cheeky
:paling gemor tgkiklan.kalau time iklan jgn panggil dia.dia tak kan menyahut.skrg dia suka tgk iklan mcd yang adik beradik tak sefahaman tu..org ckp Robot...T-Trex.tp alya ckp -bobo..twex.kekekek
:pandai menari hindi
:bile tanya 'alya anak sapa' mesti dia jawap -mummydaddy'.pandai jaga hati mummy n daddy.

esya
:dah nak masuk 4 bulan dah.
:21 hb 11 ni baru nak wat cukur jambul.sebab rambut dah naik botak.
:dah nak keras kepala
:skrg,kalau tido malam.tempat mesti seluas2 alam.dia aje yang punya.
:dah nak belajar mengereng kiri kanan
:senyum bile diagah
:tau pandang org bile kita panggil dia
:kuat minum susu

1 comments:

yatie81 on November 11, 2009 at 2:28 PM said...

kasi gambo terkini anak2 leh x..mesti dh besar si kakak ..:D

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez