13 November 2009

Seindah Butterfly Giveaway Kategori A

Posted by MummyDida at 12:34 PM
Entry Khas mengenai contest yang dianjurkan oleh
Seindah Butterfly




Banner Contest




Nama : Dida & Shah
Tarikh Perkahwinan : 04 March 2006
Gambar Outdoor : Taman Kiara,TTDI




Contest lagi..kali ini contest gambar kawin yang so sweet..

Gambar ini adalah gambar masa mummydida wat outdoor lepas nikah..perghh..best gile..maklumlah dah halal..aku sungguh bahagia masa ni..

Cerita Cinta ku :
Kisah percintaan antara mummydida dan suami sungguh romantik.kisah kami bermula kira-kira 6 tahun yang lepas.masa tu mummydida berkerja dengan Mr Daddy.kira satu bumbung lah.masa tu pangkat mummydida jadi kerani je tapi ditukaskan kat kaunter.yang MrDaddy ni kira macam Manager @ Supervisor lah.
nak dijadikan cerita mummydida yang dok kat depan kaunter selalu lah nama staf n pegawai2 masuk opis..dah duduk kaunter kan?hehehhe
Pernah lah satu kali tu Mrdady pakai baju kaler pink.tapi mrdaddy kata bukan pink tapi merah..alah..pink jalur putih..memang nampak pink..sejak tuhari kami rapat..kalau satu hari tu mrdaddy pakai bj tu..mummydida akan fight..pink..pink..
tapi dia tak caya..tapi biasalah..kalau hati dah suka..benda tu leh jadi perbualan..bermulaan mrdaddy ajak2 kuar makan lah..tgk wayang..
mummy apa lagi..boleh je..movie pertama kami tgk..final destination 3..tgk kat mid valley..heheh.apa daa..tgk cite seram..bukan loving2 tau..
sama lah kami couple hampir 2 tahun..kami mengikat tali pertunangan selama 1 tahun,dam kami berkahwin pada March 06.sekarang ni dah mempunyai 2 org anak perempuan..yang sungguh comel..

kepada suami ku..i love u so much......
semoga perhubungan kita ini kekal selama-lamanya..amin



Kepada puan Eila..dida berkenan lah dgn shawl kat blog eila..
antara patern feveret dida..
i) Patern Cute polka Dots (ada kaler orange/hitam tak?)
ii) Two Tone Shawl (pink/orange/green)
ii) Plain Shawl

dan apakah agaknya hadiah drpd abu dhabi ni ekk..suspen betul...

2 comments:

:: butterfly :: on November 14, 2009 at 8:36 PM said...

salam dida,
tengkiu and gudlak yer ;)

♥ iRMa ♥

mummydida on November 17, 2009 at 11:46 AM said...

tq kak irma...

 

all about love Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez